Nu Aanmelden: Wij doen het anders dan de rest.

Meld je aan en ontvang direct een actie code

Meld je vandaag nog aan via onderstaande formulier en ontvang direct een persoonlijke code via je e-mail. Uitnodigingen worden tot en met maandag 6 november 2023 verstuurd. Bestel daarna de tickets met de ontvangen actiecode.

Aanmelden Tickets Brasadag

FAQ

Stel gerust vragen

Meld je aan, en vul het formulier in en ontvang vervolgens direct een e-mail met een actie code als uitnodiging voor gratis toegang tot het evenement.

LET OP: De uitnodiging is alleen voor de toegangstickets. Eten en drinken zijn NIET inbegrepen. We bieden echter voordelige prijzen aan als je van tevoren een maaltijd wilt kopen.

Je kunt in je e-mail spam of Gmail promotions map kijken, als de uitnodiging niet per ongeluk daar is beland. 

Ja, zeker. Deel dit met je vrienden en familie zodat zij samen met jou deel kunnen maken van de brasa dag-familie!

Ja, de reguliere prijs voor volwassenen is €22,50 en kindertickets kosten €9,99. Je kunt je aanmelden en ontvang je daarbij een actie code en toegangtickets.

LET OP : Eten en drinken zijn NIET inbegrepen.

Nee, een ieder is welkom. Brasadag is een inclusief feest dat is bedoeld voor warme mensen die affiniteit met caribische warmte hebben.

Op dit event kun je samen met familie en vrienden genieten van heerlijke drankjes en lekker eten tijdens de herdenking van de onafhankelijkheid van Suriname.

Deze editie vindt plaats in de Maasilo Rotterdam te Maashaven Zuidzijde 2, 3081 AE Rotterdam van 13:00 uur tot 21:00 uur op zaterdag 25 november 2023.

Door de centrale ligging is de locatie uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Wees  ervan bewust dat er wel parkeerkosten zijn. Advies is in Rotterdam gebruik te maken van gemeente garages of nog beter gebruik te maken van de P&R’s en de Metro richting Maashaven te pakken. Deze metro stopt praktisch voor de deur!

Voor vragen en meer informatie kun je gerust een mail sturen naar  [email protected] 

Scroll to Top